O lo'o fa'atonuina e le la'u auro a Nevada le 62 ta'avale Komatsu

Ina ia iloa le atoatoaga o galuega a lenei upega tafaʻilagi, e tatau ona faʻaogaina le JavaScript. O fa'atonuga nei ile fa'aogaina o le JavaScript i lau su'esu'ega.
Fa'asao ile Lisi Faitau Fa'asalalau e Jane Bentham, Fa'atonu Lagolago, Global Mining Review Aso Tofi, 12 Oketopa 2023 09:30
Fausiaina i luga o le manuia o loli Komatsu i le Lumwana copper mine i Barrick, Zambia, Nevada Gold Mines (NGM) ua sainia se maliega mo le tele o tausaga ma Komatsu e sapalai 62 Komatsu 930E-5 taʻavale i le va o le 2023 ma le 2025. NGM o le lalolagi. pito sili ona lavelave e la'u auro e tasi-kamupani, ose pisinisi soofaatasi i le va o Barrick ma Newmont.
O loli fou Komatsu o le a ulufale i le tautua i lua maina i Nevada: 40 o le a faʻapipiʻiina i le Carlin complex ma 22 i le nofoaga o Cortez. I le faaopoopo atu i taʻavale, na faʻatau foi e le NGM le tele o meafaigaluega fesoasoani mai Komatsu.
"Faʻavae i luga o le faʻatinoga manuia o Lumwana, ua matou filifili e faʻafouina a matou vaʻa ma 62 Komatsu loli fou," o le tala lea a le NGM Managing Director Peter Richardson. "E maua mai e Komatsu ia i matou le lagolago tele faʻaitulagi, ma o la latou 'au i Elko e fesoasoani ia i matou e lagolago a matou vaʻa e ala i le toe faaleleia o vaega o loli, polokalame faʻaleleia o afi, ma le tausiga ma le lagolago mo le P&H excavators o se vaega o la matou pisinisi."
O le mauaina o le va'a fou i Nevada e mulimuli i le malosi o le fa'atinoina o le va'a fa'ato'a fa'apipi'iina o Komatsu loli ma mea faigaluega lagolago i Barrick's Lumwana mine i Zambia. Na feiloai kamupani e lua i le faaiuga o le tausaga talu ai i le ofisa autu o Komatsu Surface Mining i Milwaukee, Wisconsin, ma faataatia ai le faavae mo se faiga faapaaga i le lalolagi atoa. O lo'o naunau le Komatsu i le fa'aleleia o le manuia o Lumwana ma le NGM i le faiga fa'apa'aga ma le Barrick Group ma ua fiafia e fa'atatau mo le poloketi a le kamupani Reko Diq i Pakistan.
"Matou te fiafia e faʻaleleia le manuia ua ausia e Barrick e oʻo mai i le taimi nei e ala i lenei fesoʻotaʻiga fou ma Nevada Gold Mines," o le tala lea a Josh Wagner, sui peresitene ma le pule sili o le Komatsu's North American Mining Division. "O le a matou sauni e faʻaogaina a matou auaunaga sili atu ma faʻatupulaia Elko e lagolago ai le faʻalauteleina o vaʻa."
O loʻo fausia e Komatsu se faleteuoloa e tusa ma le 50,000-square-futu i tafatafa o lona nofoaga autu o auaunaga a Elko e faʻalautele ai le lagolago a vaega i le lotoifale mo kamupani maina ma faufale i totonu o le itulagi. O le nofoaga o loʻo fuafua e faʻauluina i le amataga o le 2024. E 189,000 sikuea sikuea o le nofoaga autu o auaunaga a Elko i le laʻuina ma meafaigaluega faufale e aofia ai loli, suʻega eletise, suo maea eletise ma meafaigaluega lagolago.
Faitau le tusiga i luga ole laiga: https://www.globalminingreview.com/mining/12102023/nevada-gold-mines-places-order-for-62-komatsu-haul-trucks/
Auai i le matou tuafafine lomiga o le World Cement mo le latou uluai konafesi a le EnviroTech ma le faaaliga i Lisbon mai le aso 10 i le 13 Mati 2024.
O lenei fa'amatalaga fa'apitoa ma feso'ota'iga feso'ota'iga o le a tu'ufa'atasia ai le au gaosi sima, ta'ita'i o alamanuia, tagata tomai fa'apitoa, tagata su'esu'e ma isi pa'aga e fa'atalanoaina tekonolosi fou, faiga ma faiga fa'avae ua fa'aaogaina e le alamanuia sima e fa'aitiitia ai lona a'afiaga o le si'osi'omaga.
Na maua e Sandvik se faʻatonuga tele mai le kamupani suʻesuʻe Suedene LKAB e tuʻuina atu masini faʻapipiʻi i le Kiruna mine i matu o Suetena.
O lenei anotusi e avanoa mo na'o le au faitau tusi o la tatou mekasini. Fa'amolemole saini pe lesitala e leai se totogi.
        Copyright © 2023 Palladian Publications Ltd. All rights reserved Telephone: +44 (0)1252 718 999 Email: enquiries@globalminingreview.com


Taimi meli: Tes-12-2023